Reparatii acoperisuri

Reparatii Acoperisuri: Cat Costa?

Deși este vorba despre repararea acoperișului, primul lucru care îmi vine în minte – cât costă? Ei bine, dacă vă sună, acest articol vă poate ajuta în următorul proiect de reparație a acoperișului.

Scrisul vă va oferi o idee despre costul total pentru repararea acoperișului. De asemenea, include factorii care ar putea afecta costurile de reparație.

Să începem.

Cât costă reparația acoperișului?

O sarcină simplă de reparație nu este atât de complexă și costisitoare. Pentru cazuri excepționale, costul poate fi puțin mai mare, dar în majoritatea cazurilor, reparațiile minore ale acoperișului costă între 150 USD și 400 USD.

Dacă necesită unele remedieri majore, poate costa între 500 și 1000 USD. Cu toate acestea, puteți reduce semnificativ costurile de reparare a acoperișului, având grijă de acoperișul dvs. și reparând daunele din timp.

Ori de câte ori găsiți vreo deteriorare, ar trebui să o reparați cât mai curând posibil. Acesta vă va proteja acoperișul de alte daune cauzate de vânt și apă.

Cu toate acestea, costul depinde și de alți factori.

Factori care afectează costul reparației acoperișului:

Unele reparații de acoperiș sunt simple, în timp ce altele pot necesita mai mult efort. Repararea unei găuri sau a unei scurgeri costă mai puțin, în timp ce o restaurare totală necesită investiții considerabile.

Iată câțiva factori care vă pot afecta cheltuielile generale.

Tipul de reparații necesare:

Casa ta poate necesita mai multe tipuri de reparații. De exemplu, există pagube minore cauzate de ploaia abundentă sau de căldură și câteva șindrilă au explodat din cauza furtunii. Aici, trebuie doar să-l resigilati la un cost redus.

Pe de altă parte, acolo unde întregul acoperiș trebuie reparat, costul reparației acoperișului tău va fi mare. Astfel, tipurile de reparații necesare afectează costul total. Vom discuta mai jos toate tipurile de reparații de acoperiș.

Dimensiunea și designul acoperișului:

În funcție de dimensiunea și designul acoperișului, reparatorul dumneavoastră vă poate percepe mai mult. Costul pentru un acoperiș pătrat standard poate varia de la unul dreptunghiular.

Din nou, există niște acoperișuri cu margini și niveluri multiple. Reparația unor astfel de acoperișuri poate dura mai mult, astfel crește costul forței de muncă.

De asemenea, panta acoperișului diferențiază costurile de reparație. Un acoperiș mai abrupt necesită măsuri de siguranță suplimentare care cresc costul reparației. Deci, luând în considerare toate aceste probleme, dimensiunea, înclinația și designul unui acoperiș, costul reparației dvs. va fluctua.

Caracteristicile acoperișului:

Un acoperiș poate avea multe caracteristici, cum ar fi un luminator, un coș de fum etc. Având aceste caracteristici, puteți experimenta mai multe scurgeri care necesită reparații. În special, acest tip de scurgere este complicat de găsit și reparat.

De exemplu, repararea daunelor într-o zonă de coș este o provocare. În acest caz, trebuie să angajați un profesionist cu experiență pentru a vă repara acoperișul, rezultând mai mult timp și costuri. Prin urmare, dacă acoperișul dvs. are mai multe caracteristici, va trebui să cheltuiți mai mult pentru reparații.

Materiale pentru acoperiș:

Veți găsi diferite tipuri, forme și dimensiuni de materiale pentru acoperiș. Sindrila de asfalt este unul dintre cele mai populare materiale pentru acoperiș. În plus, compozitul, țiglă, shake, metal, ardezie și multe alte materiale sunt, de asemenea, răspândite.

Procesele de reparare a acestor materiale sunt diferite unele de altele. Aici, acoperișurile din metal și ardezie sunt foarte costisitoare de reparat, în timp ce compozitele simple sau țiglele sunt opțiuni mai puțin costisitoare. Astfel, tipul de materiale pe care le alegeți denotă cheltuielile dvs.

Citeste si: Proiecte case pe un nivel

Costul forței de muncă:

Costul forței de muncă implică o mare parte din costul reparației acoperișului. Majoritatea companiilor de reparații percepe între 40 și 80 USD pe oră pentru repararea scurgerilor. În general, în cazul daunelor minore, costul forței de muncă va fi de la 100 la 400 USD, deoarece durează doar câteva ore. Cu toate acestea, poate fi ușor diferit în funcție de locația dvs.

În plus, poate fi necesar să cheltuiți un alt cost numit taxă de permis. În general, reparațiile minore nu necesită costul permisului. Dacă este un proiect mare, puteți cheltui între 80 și 100 USD pentru a obține un permis, în funcție de zona dvs. de lucru.

Locație:

Locația este un alt factor atunci când determinați costul reparației acoperișului. În zonele urbane, costurile cu forța de muncă și materialele sunt relativ mari. Prin urmare, costul reparației va fi automat mai mare.

Pe de altă parte, ați putea cumpăra lucruri la un preț mai mic în zonele rurale. Deci, costul reparației acoperișului tău va fi, de asemenea, mai ieftin decât în zonele urbane.

Timpul reparației:

Timpul este, de asemenea, o chestiune de estimare a costului reparației acoperișului. Dacă iarna vă reparați acoperișul cu gheață și zăpadă, va trebui să plătiți mai mult. Pentru că, în gheață și zăpadă, este greu să descoperiți și să remediați daunele.

În plus, este posibil să aveți nevoie de reparații de urgență a acoperișului în timpul unei furtuni. În acel moment, reparația este foarte periculoasă și, din acest motiv, trebuie să plătiți mai mult decât timpul obișnuit.

Cel mai bun moment este atunci când antreprenorul nu este ocupat. În acel moment, veți obține un preț foarte competitiv.

Reparații de urgență:

Deoarece acoperișul este acoperirea principală a unei case, viața normală poate fi perturbată dacă este serios deteriorată. În acest caz, oamenii au nevoie de o reparație de urgență și cheamă profesioniștii cât mai curând posibil.

În cazuri de urgență, costurile de reparație a acoperișului pot fi afectate. Cu toate acestea, majoritatea asigurărilor de locuință acoperă acest tip de reparații de urgență. Deci, asigurați-vă că ați verificat mai întâi polița de asigurare a locuinței.

Inspecția acoperișului:

Uneori este complicat să găsești zona deteriorată. Cu toate acestea, înainte de a vă repara acoperișul, trebuie să determinați mai întâi daunele. Aceasta implică verificarea elementelor de fixare a acoperișului, jgheaburi, șindrilă, lemn, izolație etc.

Puteți angaja un profesionist pentru a face asta. Această inspecție poate costa în jur de 150 USD. Astfel, poate crește costul total al reparației acoperișului dumneavoastră.

Citeste si: Casa clt

Tipuri comune de reparații de acoperiș:

Există peste o duzină de tipuri de reparații de acoperiș. Aici vom discuta despre cele mai comune reparații.

 • Repararea scurgerilor
 • Reparație șindrilă
 • Reparatie gaura
 • Petec de acoperiș
 • Repararea daunelor cauzate de grindină
 • Reparatie sclipitoare pentru cosul de fum
 • Reparație luminator
 • Reparatie marginea acoperisului
 • Repararea cozii acoperișului
 • Reparație ferme de acoperiș
 • Repararea văii acoperișului
 • Reparatie streasina acoperisului
 • Reparații lasături etc.

Cum să economisiți bani la costul reparației acoperișului

Există câteva moduri prin care puteți minimiza acest cost. Să vedem câteva sfaturi despre reducerea costurilor de reparație a acoperișului:

 • Repararea acoperișului este în mare parte ușor de făcut singur. Deci, dacă este posibil, încercați să o faceți cu un proiect de bricolaj.
 • Încercați să fiți conștienți de toate problemele pentru a vă repara acoperișul în loc să îl înlocuiți cu ușurință.
 • Alegeți o poliță de asigurare a locuinței în care reparațiile majore ale acoperișului sunt de asemenea acoperite.
 • Solicitați asistență cu costul reparației de la compania de asigurări dacă daunele acoperișului dvs. provin dintr-un dezastru natural.
 • Inspectați-vă acoperișul și podul după fiecare furtună și dezastru natural ; dacă este nevoie de orice scurgere sau alte reparații minore, faceți-o cât mai curând posibil.
 • Încercați să reparați acoperișul când are mai puțină solicitare.
 • Verificați pentru rabat guvernamental care se aplică pentru reparația dvs.
 • Multe programe de asistență comunitară oferă reduceri la repararea daunelor cauzate de dezastrele naturale. Încercați să beneficiați de acest tip de reducere.

Concluzie:

Repararea acoperișului pare o sarcină intimidantă. Având o concepție greșită cu privire la acest cost, oamenii rețin și întârzie întotdeauna procesul de reparație. Această întârziere a reparației cauzează daune suplimentare care generează un cost suplimentar. Deși există câteva cazuri în care este foarte mare, este în accesibilitatea dvs. în majoritatea problemelor. De asemenea, luarea măsurilor într-un stadiu incipient vă poate salva buzunarul.