Servicii Curatenie Profesionala

Noi suntem o firma de curatenie din Bucuresti, specializata in a va oferi servicii de curatenie profesionala si, totodata, flexible si conforme standardelor clientilor, stabilite la nivel european.

De-a lungul timpului, ne-am dezvoltat capacitatile de a raspunde corespunzator cerintelor specifice la cel mai inalt nivel, primind astfel aprecierea clientilor nostri care ne-au devenit fideli. Feedback-ul lor este extrem de important pentru noi, asadar misiunea noastra este de a satisface integral nevoile lor.

Am invatat pe parcursul dezvoltarii noastre  ca o echipa bine inchegata este formata din persoane care se completeaza si se stimuleaza reciproc, iar noi cunoastem dovada acestei retete de succes datorita efectuarii eficace a sarcinilor primite.

Prin aceasta cale, va adresam invitatia de a va informa despre modul in care noi putem pune in aplicare serviciile de curatenie care, ulterior, vor depasi asteptarile dumneavoastra si vor aduce beneficii semnificative in ceea ce priveste raportul cost-timp.

Curatare Generala

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

De ce sa apelezi la firma noastra de curatenie

Fara indoiala, este cunoscut faptul ca firmele de curatenie, in prima faza, isi promoveaza palmaresul, adica cele mai importante reusite bifate, dar si ofertele proprii, la superlativ. In mod cert, prima impresie ar fi una incantatoare, dar apoi ai remarca faptul ca putina cercetare este necesara.

In consecinta, noi vom incerca sa va lamurim cu privire la acest aspect decisiv. Cu siguranta, se admite realitatea ca este dificil in a acorda incredere initial, fara a avea o dovada in prealabil si a primi, inca de la contactul cu prestatorii de servicii, usurare ca sarcina in cauza va fi satisfacuta corespunzator.

Avantajele Curateniei Birouri

Cat costa serviciile de curatenie?

Prin oferta noastra de servicii de curatenie ne aratam intentia de a oferi un raport calitate-pret greu de refuzat, care evidentiaza implicarea si dorinta noastra de a multumi, si de a face posibila revenirea si alegerea noastra din partea clientului, atunci cand va fi din nou necesara.

In ceea ce ne priveste, nu depasim aria preturilor cunoscute si promovate in acest domeniu. In functie de efortul desfasurat in asigurarea curateniei, sunt stabilite preturi accesibile si rezonabile.

Gradul de dificultate pe care il intalnim in situatiile in care ne aflam este un factor care are un cuvant important in efectuarea manoperei si stabilirea pretului final.

Trebuie sa am propriile produse si solutii de curatat?

Firma isi asuma propria responsabilitate in achizitionarea si detinerea propriilor materiale de curatenie, ce vor fi folosite strict in cadrul operatiunii desfasurate. Inainte de inceperea propriu-zisa, se va intocmi o lista prin care i se va aduce la cunostinta clientului care vor fi materialele ce vor trebui folosite de catre echipa de curatenie, si i se va comunica un pret estimativ. Daca se constata ca vor mai fi nevoie de costuri suplimentare, acestuia i se va comunica pe parcurs, astfel incat la finalizarea serviciului prestat sa nu existe neclaritati.

Asadar, nu va faceti probleme, noi venim pregatiti cu solutiile de curatenie necesare si cu bateriile incarcate la maximum pentru a curata chiar si cel mai inaccesibil locsor din spatiul pe care ni l-ati cerut.

Cum se repară acoperișul unei case mobile

Trebuie sa fiu prezent atunci cand vine firma de curatenie?

Dumnevoastra aveti obligatia de a fi prezent la locatia specificata inainte de inceperea lucrului propriu-zis, pentru ca noi sa putem intra, dar sa fiti si prezenti atunci cand se va apropia ora de incheiere a programului, pentru ca echipa noastra sa nu paraseasca locatia fara a o asigura.

Exista beneficii pentru clientii fideli?

Apreciem intru totul colaborarea pe termen indelungat firma-client si tinem aproape de interesul clientilor, dar punem si in practica anumite discount-uri si reduceri capatate in timp, prin loialitatea pe care o arată firmei noastre.

În fond, cum am putea evidentia multumirea interioara pe care o avem atunci cand ne sunt solicitate serviciile decat prin a ne apropia si mai mult clientii fideli?

Beneficiile pentru clientii fideli sunt stabilite tinand cont de solicitarile pe care le-au avut pentru noi pe tot parcursul activitatii noastre si nu au fost niciodata sub asteptarile lor. Am putea adauga faptul ca i-au facut sa apeleze din nou la noi. Cartea noastra de vizita a ajuns deseori promovata de către clientii nostri, de asa maniera incat am primit cereri nenumarate doar prin simpla recomandare a clientilor catre prietenii si cunostintele lor interesate de ofertele noastre de curatenie.

Cel mai bun mod de reparare a sistemelor de home theater la domiciliu
Casa lângă București

Se pot crea abonamente de curatenie?

Abonamentele de curatenie se pot crea in functie de numarul sedintelor de efectuare a curateniei zilnice, saptamanale sau chiar lunare. Daca solicitantul in cauza isi arata interesul ca echipa noastra sa presteze munca in continuare, pot fi luate in calcul abonamente personalizate, in limita posibilitatilor. Un lucru care merita a fi specificat este acela ca la sfarsitul fiecarei sedinte de lucru, clientul are obligatia de a se prezenta la locul in cauza si de a oferi un feedback prestatorilor, pentru a lua la cunostinta și pentru a pune in aplicare munca, astfel incat rezultatul cat mai bun cu putinta.

Exista discounturi pentru mai multe sedinte de curatenie?

Suprafata pe care este facuta curatenia este foarte importanta. In functie de marimea si dispunerea spatiului, ne asumam dreptul de a impune anumite cerinte si de a oferi, in acelasi timp, curatenia efectiva folosind materialele de care dispune echipa noastra.

Gradul de murdarie demonstreaza capabilitatea noastra de a ne duce la bun sfarsit rolul. Noi suntem pregatiti sa infruntam si sa transformam, prin forte umane remarcabile si motivatia atitudinii noastre, tot ceea ce se considera ca poate recapata suflul proaspat si bine ingrijit pe care il merita suprafata dorita.  In alte cuvinte, vom inlatura sa ascundem gunoiul sub pres, contrar zicalei arhi cunoscute, si vom oferi spatiului respectiv grija si respectul cuvenit. Nu este obligatorie prezenta dvs. la sosirea firmei de curatenie.

Curatenie La Domiciliu
Curatenie dupa renovare

La ce ora vine echipa de curatenie?

Programul nostru este flexibil, se pliaza perfect pe ceea ce doriti dumneavoastra. Intervalul în care lucram este unul obisnuit, si anume : de luni pana vineri, între orele 0800-1600, dar si sambata, între orele 0900-1400. Daca ni se solicita sa continuam activitatea de curatenie si peste program, va fi perceput un tarif suplimentar, dar nu va fi unul deosebit fata de ceea ce este promovat pe piata.

Pe timpul weekend-ului, echipa noastra va fi disponibila doar în ziua de sambata, duminica fiind stabilita, la nivel de firma, zi de odihna.

Nu aveti obligatia de a supraveghea echipa pe tot parcursul manoperei desfasurate si ne asumam intreaga responsabilitate asupra locatiei in care vom fi prezenti pana cand va veti intoarce dumneavoastra.

Ce se intampla atunci cand obiect este degradat in timpul serviciului de curatenie?

So far there have been no incidents regarding the alteration of personal items or even their permanent destruction due to the care and attention shown by our team during the cleaning. However, this does not mean that we assume perfection.

At the beginning of establishing the contract between our company and you, this aspect will be mentioned, namely the one in which there is the possibility that the personal objects you have may be victims, accidentally, while we carry out our activity.

In this case, we assume the blame and we will pay, depending on the gravity of the deed, between 20-50% of the value of the product in question. It is human to make mistakes, but we avoid them as often as possible.

Our team is at your disposal for more questions and information that you request, at the telephone numbers and e-mail addresses, displayed in the CONTACT section. You can also find our offices at the addresses mentioned.

Thank you for your interest and we look forward to hearing from you! We are always ready to attack!

Obțineți o idee gratuită despre serviciile de construcție de case din lemn

La serviciul Constructorii, promitem să oferim servicii de cea mai bună calitate la un preț rezonabil. Puteți obține, de asemenea, o idee gratuită de la noi despre aceasta, dacă aveți încă dubii. Asistența noastră pentru clienți este deschisă 24/7 pentru a răspunde la întrebările dvs. prin telefon sau prin poștă. Adresa noastră de e-mail este contact@constructorii.ro. Suntem întotdeauna pregătiți să vă ajutăm, întrucât satisfacția dvs. este motto-ul nostru.