Servicii De Construcții De Case Roșii

Case roșii: faceți-vă casa cu servicii de construcții

Casele roșii sunt menite să fie clădiri fără impermeabilizare și izolație termică, fără periferice de pe acoperiș, cum ar fi țiglă, fără echipamente, instalații, tâmplărie, electrocasnice sau finisaje. Numele a venit de la culoarea cărămizii, care este fără tencuială.

Este etapa perfectă în care poți merge pentru serviciile noastre, împreună cu personal calificat, culori și logistică. O casă roșie poate fi finalizată în termen de 60 de zile dacă suprafața construită este de 200 mp Dar, desigur, depinde de condițiile tehnice și de vremea de la locația amplasamentului.

Mai întâi va trebui să furnizați certificatul de urbanism pentru a vă asigura că terenul este adecvat pentru construcție dintr-o perspectivă practică.

Room Isolation

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Servicii de construcție de case roșii pe care le oferim

fundație

Asset 1

Construirea fundației este cel mai important și provocator pas pentru construirea unei case. La început, terenul va fi excavat conform cotelor de sarcini. În al doilea rând, mergem cu instalația de armare din beton armat, strângerea cofrajelor, instalațiile de conducte utilitare și turnarea betonului pentru grinzi și acoperiș.

Ne asigurăm întotdeauna că nu există detașamente practice de proiect și finalizăm întreaga lucrare cu arhitectura. Toate acestea vor fi în conformitate cu planurile și regulile stabilite. Este urmat de vărsare, reprimarea fundației cu pietriș și pământ, turnarea hidroizolației și a acoperirilor termice și a plăcilor de fundație.

Foundation

Suprastructura Casei

Asset 1

Procesul mai simplu este zidăria dacă o diferențiem cu turnarea fundației. Această casă este construită cu cărămidă sau BCA, iar materialele vor fi alese în funcție de aceasta. Acestea sunt materiale de lungă durată care pot suporta factori externi.

Pereții vor fi construiți după structura de confruntare și conform designului practic. Este pregătit cu diverse elemente orizontale (grinzi și podele) și componente verticale (pereți și stâlpi).

Această procedură trebuie finalizată cu multă precauție pentru a susține calamități naturale sau cutremure, împreună cu caracteristica de a transporta greutatea întregii case. Mai mult, elementul esențial al structurii de rezistență este centura casei. Este cea care leagă fundația de pereții verticali.

Superstucture Construction

Construcția pereților despărțitori de rezistență

Asset 1

Pereții despărțitori de rezistență joacă rolul de a prelua și transfera greutățile care acționează asupra lor, salvând integritatea și siguranța clădirii. Toate acestea se întâmplă în momentul structurilor portante. Acești pereți portanți sunt realizați din Wienerberger, cărămidă Cemacon sau Celco, BCA Ytong.

Principiul fundamental este obișnuit. Pardoselile din beton poartă greutatea clădirii care este întărită pe pereți prin centuri. Asta înseamnă că pereții se relaxează pe fundații, iar ei pe podea.

Construcția acoperișului

Asset 1

Există diferite tipuri de materiale disponibile pe piață pentru construirea acoperișului, cum ar fi metalul, ceramica și betonul. Este semnificativ să finalizezi casa. Dacă doriți să vă terminați treburile casnice, dar nu aveți un proiect de casă, contactați-ne.

Oferta noastră include autorizația de construcție, proiectarea, materialele și lucrătorii pentru construirea casei roșii. Va trebui să ne oferiți toate detaliile, precum și viitorul proiect. După primirea tuturor documentelor necesare, arhitectul nostru vă va comunica, dacă este necesar, cu privire la informațiile suplimentare.

roof construction

Etaje între podele de construcție

Asset 1

După finalizarea zidăriei structurilor portante, o altă etapă esențială în construcția casei urmează turnarea coloanelor, grinzile și podelele între etaje. Pentru procedura corectă, urmăm pașii dați:

  • Cofraj profesional pentru sistem Doka
  • Armare din beton armat
  • Turnare de beton de cea mai bună calitate


Toți membrii echipei vor urma schema cu strictețe și vor lucra cu atenție. De exemplu, distanța dintre blocurile de oțel care fac plasele de armare sunt vitale. După suportarea stâlpilor, grinzilor și podelelor dintre etaje, se urmează operațiile de încadrare și zidărie.

Floor construction

Construcția scărilor interioare

Asset 1

La construcția scării interioare, primul pas și esențial este măsurarea. Acest pas trebuie făcut cu o acuratețe perfectă. Apoi, treptele care vor fi susținute de grinda longitudinală vor fi definite în funcție de zona în care se potrivește scara. Poate fi de diferite lungimi.

Dar lungimea recomandată este de 25 cm lățime, ceea ce este natural. Mărimea pasului contorului va fi calculată pe baza numărului pasului și a lungimii pantei pentru a obține o cale de acces bine proporționată. Materialele care vor fi utilizate în scările interioare sunt metalul, lemnul sau cimentul.

După finalizarea structurii de rezistență a caselor de acoperiș din țiglă, instalarea cadrului care conține grinzi de rasinoase este atașată la piesele metalice. Este apoi acoperit cu scânduri / terase ca rol de susținere pentru acoperișuri.

Avantajele construcției de case roșii

Există câteva avantaje ale unei case roșii pentru care mulți oameni tind să o construiască în zilele noastre. Și dacă doriți să cunoașteți și aceste beneficii, trebuie să citiți punctele de mai jos.

Asset 1
Red House construction

Avantajele construcției casei la un nivel

construction industry | contructiicivile.ro

Răspunsul la această întrebare nu este ușor. Costul va fi calculat în funcție de munca asiduă a proiectului, de materialele de calitate superioară „Sistemul de management al clădirilor (BMS)” și de prelucrarea lemnului.

Dacă ne oferiți întregul proiect al casei cu toate informațiile, vă putem informa cu privire la costul exact și corect al construcției casei roșii. Costurile de fabricație și tăiere CNC vor fi incluse în prețul total. Ne puteți contacta, chiar dacă sunteți în căutarea unui arhitect expert care să vă proiecteze casa.

Obțineți o idee gratuită despre serviciile de construcție a caselor roșii

La serviciul Constructorii, promitem să oferim servicii de cea mai bună calitate la un preț rezonabil. Fără nicio ezitare, ne puteți bate pentru a ne face o idee gratuită dacă sunteți încă confuz. Asistența noastră pentru clienți este deschisă non-stop pentru a răspunde la întrebările dvs. De asemenea, ne puteți trimite prin e-mail la contact@constructorii.ro. Suntem mereu aici pentru a vă ajuta în orice mod posibil. Satisfacția dvs. este motto-ul nostru.