Servicii De Constructii Piscine

Beneficiile construcției unei piscine

O piscină deschide ușa unui stil de viață care vă îmbunătățește sănătatea și vă oferă mai mult timp pentru a trăi. Mai mult timp cu familia și prietenii, mai mult timp pentru exerciții și mai mult timp pentru a vă răcori.

Îți construiești rezistența cardiovasculară la fel de eficient, dacă nu chiar mai mult decât ai face din alergare, fără să transpiri. Când ați terminat, vă veți simți înviorat și, cel mai important, fără picioare umflate și mușchi care dor.


Înotul vă oferă un antrenament complet, care vizează atât mușchii primari, cât și mușchii secundari. Așadar, incluzând doar câteva mișcări diferite în înot, lucrezi mai multe grupuri de mușchi decât ai face într-o sesiune medie de haltere la sală.
Un design unic de piscină vă poate transforma curtea din spate în oaza dumneavoastră personală. Imaginați-vă o curte din spate cu o piscină care are cascadă curgătoare, margine infinită și plăci captivante colorate, care vă vor înviora.
Piscinele sunt un instrument excelent pentru recuperare. Indiferent dacă aveți probleme musculare, sunteți sportiv și întâmpinați greutăți de mișcare a grupelor de mușchi sau aveți astm, sunteți gravidă sau aveți artrită, un bazin oferă o formă excelentă de exerciții fizice ușoare, care nu vor dăuna.

Piscinele sunt o modalitate excelentă de a vă întări mușchii fără a vi-i supraîncărca mușchii. Mai mult decât atât, este mai distractiv să vă recuperați după o ruptura musculară sau o entorsă în aer liber decât în clinică. De asemenea, veți lua o pauză de la telefonul mobil. În ziua de astazi, telefoanele mobile sunt o necesitate, dar nu și rezistente la apă. Asta înseamnă caă, odată ce ești în piscină, nu îți vei mai putea atinge telefonul mobile. Cel mai mare avantaj este că nu stai în fața ecranului, ci îți petreci timpul făcând ceva ce iubești și ce este diferit de telefonul mobil.

O piscină în curtea din spate oferă un plus casei tale. Îi crește valoarea pe piață și se va asigura că toți vecinii și prietenii care doresc să vină să bea ceva și să se bucure de o după-amiază relaxantă. La urma urmei, o casă cu piscină în curte este cel mai bun loc pentru o petrecere.

O piscină este cel mai relaxant mod de a petrece timpul. Indiferent dacă este vorba de locul de muncă care vă stresează, de faptul că aveți multe lucruri de rezolvat sau probleme în familie, înotul regulat poate reduce nivelul de stres, reduce anxietatea și depresia și vă poate îmbunătăți tiparele de somn. Acest lucru are multe beneficii care se observă în doar câteva saptămâni.

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Procesul de construcție al piscinei

O piscină din beton se construiește prin excavarea cu utilaje a locului unde urmează să fie amplasată piscina. Din moment ce va fi îngropată acesta este un proces de durată care va asigura că tot pământul este îndepărtat. Dacă construcția urmează să fie mare, se va înlătura mai mult din teren și va fi mai mult loc pentru piscină.

Gândiți-vă bine unde se va potrivi piscina. Instalarea unei piscine în anumite zone poate necesita adăugarea sau eliminarea altor țevi, sau plante dacă este în aer liber, cum ar fi copacii sau secțiunile de garduri, ceea ce va crește costul proiectului.

Creați fundația piscinei cu beton pentru a vă asigura că este construită pentru a rezista. Multe dintre piscine sunt finisate folosind niște materiale pentru suprafață: beton turnat, fibră de sticlă, dar betonul este cel mai puternic și mai durabil, dar și cel mai scump. Tinde să fie cea mai bună alegere pentru piscinele mari, care sunt un element aparte pentru o casă mai luxoasă sau în general o casă îngrijită.

Urmează apoi să instalăm scurgerea și a țevile piscinei, atunci când este întărită cu fier beton. Toate lucrurile necesare funcționării corecte a piscinei vor fi adăugate acum, pentru că ulterior nu se mai pot adăuga, betonul fiind deja turnat. La acest pas el va fi împrăștiat cu unelte care vor asigura lipsa denivelărilor și stabilirea unei forme. În următoarele două săptămâni, betonul va fi tratat, ceea ce presupune că nu va fi lăsat să se usuce și să se crape.

Cum alegi tipul de piscină potrivită pentru tine?

Exista mai multe tipuri de piscine. Unele dintre cele mai populare sunt făcute din beton. Piscinele din beton pot avea orice formă dorești și pot fi oricât de mari, cele mari fiind și mai costisitoare.

Mai sunt practice și piscinele exterioare care sunt acoperite cu kit prefabricat. Acestea sunt cu polistiren și sunt ceva mai ieftine pentru că nu necesită multe lucruri în plus, cum a fi un filtru, pompe sau scări. Construcții pentru astfel de piscine în București duc la 8,600 lei la o adâncime medie de un metru și jumătate, pe cand cele pentru piscine din beton pot ajunge la 15.000 de euro.

Ultimul tip de piscină exterioara este aceea îngropată cu metal. Aceasta poate fi montată destul de ușor iar prețul unei astfel de construcții ajunge la 60,000 de lei.

Dacă spațiul din curtea din spate este limitat sau dacă zona are o formă neregulată, luarea în considerare a celui mai bun design de piscină poate fi un pic dificilă. Asigurați-vă că lucrați cu un proiectant sau constructor profesionist de piscine pentru a aborda problemele legate de proiectare sau spațiu.

Înotătorii serioși vor trebui să ia în considerare construirea unui bazin special. Dacă vă gândiți să vă folosiți piscina pentru relaxare la sfârșitul zilei, este mai bine să aveți o combinație de piscină și spa. Această opțiune este, de asemenea, perfectă dacă aveți membri ai familiei în vârstă sau copii care petrec prea mult timp tensionați, cu ochii în telefonul mobil. Cu o piscină spa, nu va trebui să mergeți la un masaj pentru a vă relaxa mușchii și articulațiile. Dacă aveți spațiu limitat pentru piscina, decizia amplasării ar putea fi cea mai grea decizie pe care o veți lua în acest proces.

Un spațiu mai mare în curte înseamnă mai multe opțiuni pentru poziționarea strategică a piscinei și, de asemenea, mai multe provocări de proiectare. Aici puteți solicita ajutorul arhitectului sau al proiectantului de piscine. Acest lucru este important mai ales dacă aveți în vedere revânzarea pentru viitor. O piscină crește enorm prețul unei proprietăți, dar o piscină amplasată ciudat poate scădea prețul unei proprietăți minunate, astfel încât ați putea să ajungeți să pierdeți bani.

Servicii De Construcții Piscine

Alegerea unei firme de construcții specializată în piscine

Ce este vital, este să căutați mai multe companii care vă pot ajuta și să comparați prețurile, pentru că mulți tind să ceară un preț exagerat. Veți dori să alegeți un profesionist care deține o licență valabilă, ceea ce înseamnă că este calificat să instaleze piscine. Experiența construirii bazinelor timp de cel puțin câțiva ani este, de asemenea, un lucru necesar pentru a te asigura că lucrarea va fi efectuată corect.

Adăugarea sistemului de filtrare a apei

The electrical equipment will be installed with great care by professionals in the field. A pool’s water circulation system uses both filtration and sanitation to keep swimming water clean and clear throughout the year.

Adăugarea sistemului de recirculare a apei

The filter pump extracts water from the bottom channels of the pool, sends the surface water through an automatic filter and then passes everything through a filter before recirculating back to the pool. This will happen after the recirculation system is installed.

Adăugarea finisajelor

First, the edges of the pool will be finished. This depends on the attachment of the flange parts, which will be smooth and prevent slipping

The concrete tank will also need to be finished. This process can be done by almost anyone and is very fast. It will only take you four hours to finish. This is where the aesthetic part of the pool comes in, because you can customize your tub as you wish. Mosaic is the most common, but if you want a pool with a unique look, which you have not seen elsewhere, try ceramics. It will give a breath of finesse to your pool and turn it into a real place to relax and calm down.

Adăugarea unui sistem de tratare a apei

The pool water filtration system removes debris, but chemical disinfection is required to destroy organic contaminants, such as bacteria and algae. An oxidant is used to destroy both inorganic and organic contaminants.

Chlorine is by far the most commonly used pool disinfectant; it is also an effective oxidant. When dissolved in water, it releases free, known and safe chlorine, which is safe and will not be contaminated. There are different types of chlorine disinfectants that you can try.

You can also choose to treat salt electrolysis water and, despite what it looks like, it does not mean that the water in your pool will become salty.

Let the garden hoses flow into the pool to begin filling. It takes a long time to do this, so find alternative ways to bring in more water. Try renting a water truck to throw large amounts of water into the pool.