Servicii Gradinarit

În primul rând, poți transforma grădina într-un loc de vis unde să îți petreci clipele frumoase, unde te poți relaxa după o zi extenuantă in traficul aglomerat din București. Însă pentru a amenaja o grădină trebuie să urmezi următorii pași:

Pasul 1

Primul pas este scopul pentru care vrei sa amenajezi grădină. Acesta poate fi pentru relaxare sau pentru a crește legume proaspete. Primul lucru pe care si le imaginează un om la o gradină sunt grătarul si foișorului. Acestea sunt principalele obiective pe care trebuie să le atingi atunci când îți amenajezi grădină. Foișorul este locul care îți oferă umbra necesara de care ai nevoie vara pentru a te relaxa. Grătarul este situat in aer liber si eviți mirosul pe care l-ar face in casă. In același timp ai posibilitatea de ați petrece timpul liber alături de prieteni seara la grătar. Însă, construirea acestuia necesita si anumite observații. Grătarul trebuie construit in apropierea casei si alături de o sursă de apă, iar terenul pe care se va turna fundația trebuie să fie destul de bine drenat. Pe lângă foișor si grătar, poți construi cu ușurință și un heleșteu sau un loc de joaca pentru copii, acesta poate fi simplu sau complex in funcție de preferințele proprietarului

Arranging garden

Pasul 2

Pasul 2 este amenajarea grădinii in funcție de stilul preferat care poate fi rustic, franțuzesc, englezesc, etc. Eu unul prefer stilul rustic care este plin de verdeață, iar elementul principal fiind lemnul care se regăsește la construirea potecii sau a foișorului. Masa și scaunele pot fi din lemn lucrate manual in funcție de preferințe.

Amenajare Gradina

Pasul 3

Pasul 3 si foarte important este pregătirea solului pentru zonele verzi. Pentru a reuși acest lucru trebuie să urmezi lucrările de pregătire: fertilizarea pământului, nivelarea pământului și înlăturarea buruienilor si erbicidarea solului.

planting trees

Pasul 4

Pasul 4 este montarea sistemului de irigații si montarea sau plantarea gazonului (pentru acest lucru poți opta pentru rulourile de gazon sau plantarea semințelor).

Servicii gradinarit

Ultimul pas este plantarea pomilor si a florilor. Pentru acest lucru este nevoie de săparea unor gropi În funcție de numărul de flori sau pomi pe care îi aveți si adăugarea in gropi de pământ fertil.

Amenajarea unor grădini mici

Există mai multe moduri de a vă organiza grădina în cel mai bun mod posibil și de a folosi inteligent fiecare centimetru pe care îl aveți la dispoziție.  Obținerea de servicii va merita cu siguranță odată ce veți vedea rezultatul final al proiectului.

 Grădinile mici nu costa la fel de mult ca grădinile mai mari.  Acestea iau mai puține resurse și necesită mai puțină pregătire.  Grădinile sub 500 de metri pătrați au în medie doar 20,000 lei.  Acest lucru poate varia în funcție de spațiul dvs. și de pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a vă pregăti grădina.

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Grădină naturală mică, dar foarte frumoasă, cu zonă de relaxare și multă verdeață.

În afară de faptul că facturile de utilități sunt în general mai mici, un beneficiu imens pentru a avea o curte mică este că factura de apă va scădea semnificativ. Cu o curte mai mică, nu veți mai avea o tona de iarbă sau plante de udat și nu va fi nevoie de sisteme de aspersoare sau temporizatoare automate.

O curte mică poate fi udată manual cu un furtun, după cum este necesar, iar mulți proprietari au ales să instaleze sisteme de apă, unde apa de la dușuri, rufe și curățare este filtrată și refăcută pentru utilizare în grădină, făcând apa pe care o Am plătit deja pentru serviciul dublu.

Verdele și florile nu sunt întotdeauna suficiente.  Așadar, asigurați-vă că plantați cât mai multe dintre ele în grădina sau curtea dvs. Cu grădinile mici puteți alege să folosiți jardiniere mici.  Aceste jardiniere pot fi creative sau create cu diferite răsuciri de design.  Cea mai bună parte a majorității plantelor este că pot fi mutate, dacă este necesar.

 Dacă locuiți într-o locație în care plantarea lucrurilor în pământ nu este posibilă, nu este nevoie să vă faceți griji.  Grădinarii fac mici grădini minunate pentru zonele urbane și puteți fi înconjurat de verdeață. Dacă grădina dvs. este suficient de mică, poate funcționa ca o piesă centrală pentru o masă în aer liber.  O astfel de grădină prin satelit se poate potrivi chiar și cu grădinile mai mari și poate lucra pentru a lega întregul design.