Finisaj interior

interior finishing | contructiicivile.ro
interior finishing | contructiicivile.ro
interior finishing | contructiivile.ro

Finisaj interior

Interiorul casei tale va străluci numai dacă atingerea se termină bine. În caz contrar, poate arăta devastator în întreaga casă. Majoritatea specialiștilor în interior au examinat serviciile noastre de finisare interioară cu criteriile lor diferite și au lăsat recenzii pozitive despre serviciul nostru. Avem mai mult de doisprezece (12) ani de experiență de lucru practic în servicii de finisare interioară.

modern design

Propunere & Contract

După o discuție inițială cu clienții, începem demersurile formale prin transmiterea unei propuneri pentru proiect. Clientul va examina propunerea noastră și va continua discuțiile ulterioare cu privire la propunere. Odată revizuită propunerea, contractul dintre client și Contructiicivile se va face cu termenii și condițiile cerute.

Începeți lucrările de finisare interioară

După finalizarea etapei de propunere și contract, procedura oficială va începe inițierea operațiunilor proiectului. Toată documentația va fi completată în conformitate cu scopul proiectului și recomandările.

Odată ce au terminat, echipa noastră va ajunge la proiectul dvs. și va începe lucrul în funcție de proiectare. Serviciul nostru depinde de câțiva termeni stabiliți pentru a oferi cea mai bună experiență clienților noștri, astfel încât aceștia să poată înțelege și observa îmbunătățirea proiectului. Nu uitați că avem un tracker în timp real pentru fiecare proiect, astfel încât clientul nostru va primi rapoarte de fiecare dată cu privire la derularea proiectului.

modern design

Livrare de proiect

project delivery

După finalizarea proiectului, echipa noastră oficială de investigații își va testa testele pe proiect și va afla dacă observă erori sau lucrări incomplete. Dacă găsesc ceva, atunci îl vor informa imediat managerului de proiect și vor finaliza sarcina și vor pregăti proiectul pentru livrare. Odată ce managerul de proiect confirmă pregătirea, clientul va primi o notificare cu privire la livrare.

Cel mai bun și accesibil

Servicii Handyman la ușa ta.

ro_RORomână