Instalarea gresiei

installing floor tile | contructiicivile.ro
installing floor tile | contructiicivile.ro
installing floor tile | contructiicivile.ro

Instalarea gresiei

Gresia este una dintre cele mai semnificative părți ale unei case frumoase sau ale unei clădiri corporative. Instalarea corectă a gresiei este foarte esențială, deoarece o instalare defectuoasă a gresiei vă poate aduce o mulțime de stres nedorite în viață. Pentru proiectul dvs. trebuie să angajați cel mai experimentat și cel mai bun furnizor de servicii de instalare a faianței. Acestea vă vor oferi un serviciu care va fi de lungă durată și relativ rentabil.
Exemplu de gresie pe care îl instalăm pentru clienții noștri:

floor tile | contructiicivile.ro
marble-tile

Procesul de lucru standard al serviciului nostru de instalare a plăcilor de pardoseală

La Contructiicivile, contractanții noștri sunt cei mai buni în serviciile lor. Avem de-a face cu ei în numele ambelor părți pentru a face o afacere legitimă între ambele. Pentru a asigura calitatea serviciului, am construit un proces de lucru standard care să le placă tuturor.

proposal | contructiicivile

Propunere

După contactul cu clientul, organizăm o întâlnire inițială pentru a discuta detaliat proiectul. Ne oferim să depunem o propunere pentru proiect de la Contractiicivile. Cu toate acestea, clientul examinează propunerea, apoi are loc soluționarea negocierii.

Consultare și Contract

După revizuirea propunerii, consultarea finală, apoi intrăm în partea de discuție a proiectului: proiectarea și procesul de construcție, inclusiv contractul privind bugetul și metodele de plată. Accentăm asupra deciziei fiecărui aspect înainte de acordul final, astfel încât să nu rămână o dezinformare în urmă.

price quotation | contructiicivile

Cotatie de pret

Bugetul pentru un proiect de gresie este unul dintre cele mai importante părți ale unui proiect de construcție și este variabil. De aceea, considerăm să nu proiectăm ofertele de preț în ansamblu. În loc de asta, ne împărțim într-un sistem unificat pentru fiecare articol al întregii lucrări. Ulterior, ajută la ajustarea bugetului pentru orice personalizare suplimentară din partea clientului.

how-to-install-ceramic-floor-tile-on-wood-contructiicivile-ro

Operațiune

Odată făcut prețul și contractul final, atunci are loc operațiunea. Desemnăm o echipă de experți și cu experiență pentru instalarea gresiei. Dispunem de un sistem de urmărire în care actualizăm fiecare progres în timp real la clienții noștri. Îi ajută să își facă o idee despre calitatea serviciilor noastre. Cu toate acestea, ei pot vizita oricând proiectul pentru a observa progresul sau orice discuție.

Predea

După finalizarea lucrărilor, derulăm o investigație aprofundată pentru a identifica dacă există nepotriviri între cerințele clienților și serviciul nostru. Dacă există, atunci rezolvăm problema și livrăm proiectul pe baza timpului de predare menționat în documentul de contract.

Cel mai bun și accesibil

Servicii Handyman la ușa ta.

ro_RORomână