Interior / Exterior

interior design | contructiicivile.ro
interior design | contructiicivile.ro
interior design | contructiicivile.ro

Interior/Exterior

Interiorul / exteriorul pot aduce o vedere clasică și dinamică asupra casei sau spațiului de lucru. Avem atât servicii de interior / exterior rezidențiale cât și corporative pentru proprietarii de case și proprietarii de afaceri. Avem cea mai bună echipă de design interior pentru proiectarea tuturor proiectelor noastre interioare și exterioare. Nu uitați, interiorul casei dvs. se referă la îmbunătățirea experienței de viață în funcție de stilul dvs. de viață. Acesta aduce lumina păcii în casa ta, iar trăirea în acea casă te va face fericit în minte.

Un design și o instalație interioară / exterioară superbe necesită o planificare adecvată, inclusiv utilizarea de materiale de calitate. La Contructiicivile, avem cea mai bună echipă de instalații interioare / exterioare care lucrează în diferite proiecte.

Propunere & Contract

Designul interior / exterior pentru o casă depinde de alegerea proprietarului casei. Cu toate acestea, puteți utiliza întotdeauna o recomandare a experților de la designeri interni profesioniști. După conectarea cu clientul, organizăm prima întâlnire formală cu clientul, astfel încât să putem discuta despre detaliile proiectului, precum și cerințele clientului.

În cadrul ședinței, discutăm obiectivele proiectului, cerințele materiale, recomandările bugetare, precum și conceptele de proiectare. După discuție, dezvoltăm o propunere pentru client și o supunem spre examinare. În mare parte, propunerea noastră conține prețul unitar pentru fiecare produs și tarifele de serviciu pentru instalațiile interioare și exterioare. Costurile de proiectare și costurile materiale pot fi diferite în funcție de proiectare. În proiectele interioare, exterioare, mai multe materiale trebuie produse în principal pentru cererea proiectelor. De aceea, unele dintre materialele pe care trebuie să le dezvoltăm, precum și o fabricație pentru acel proiect specific.

Acum, odată ce clientul finalizează procesul de revizuire și este de acord să lucreze cu noi, atunci propunerea merge la departamentul de contracte, iar ei dezvoltă o hârtie de contract pe care să o semneze. Ambele părți semnează apoi contractul proiectului, iar apoi partea de proiectare a proiectului este inițiată.

interior-design

Proiectare și aprobare

Un proiect interior / exterior trebuie să se bazeze pe măsurarea proiectului. De obicei, primim un plan constructiv și arhitectural al proiectului pentru a dezvolta designul în funcție de locația proiectului. Discutăm câteva dintre conceptele noastre de proiectare pentru a înțelege alegerile de design ale clienților și este util deoarece clientul ne poate arăta personalizarea și îmbunătățirile.

De asemenea, clienții ne pot recomanda dacă doresc o extindere a conceptului, precum și pot împărtăși conceptul cu designerii noștri. În plus, designerii noștri vor întâlni clientul odată ce vor dezvolta proiectul proiectului și vor permite clientului să decidă că îl aleg sau nu. Finalizarea proiectării necesită mult efort și discuții cu clientul.

Designerii noștri sunt foarte prietenoși cu clienții în ceea ce privește serviciile lor, astfel încât clienții să își poată împărtăși gândurile despre exact cum încearcă să obțină din designul interior al casei sau spațiului comercial. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la design atât de mult, deoarece, în timpul proiectului, puteți schimba planurile la un nivel.

Proces de service interior / exterior

Odată ce proiectarea va fi decisă, documentele noastre oficiale vor începe și în cel mai scurt timp vor fi finalizate. Când partea de documentare este finalizată, echipa va ajunge la proiect cu toate echipamentele și alte materiale necesare. După atingerea cu succes a proiectului, echipa va pregăti site-ul pentru a-l face funcțional. Odată ce echipa finalizează pregătirea site-ului, atunci echipa va începe lucrările interioare conform proiectului contractului și acordului.

În timpul proiectului, dacă există nevoi de personalizare, atunci clientul va contacta coordonatorul proiectului și va menționa partea în care va avea loc personalizarea. După primirea cererii de personalizare, designerii noștri vor revizui designul și îl vor regla cu noua personalizare.

Odată ce lucrările proiectului se încheie, managerul de proiect va solicita echipei de inspecție să viziteze și să inspecteze proiectul. Apoi, echipa de inspecție va ajunge pe șantier și va investiga în baza acordului. După aceea, vor realiza un raport și îl vor trimite managerului de proiect. Acum managerul de proiect va parcurge toate recomandările și corecțiile, apoi echipa va rectifica toate corecțiile, apoi va informa echipa de inspecție.

Acum, în acest moment, echipa de inspecție va vizita site-ul împreună cu clientul pentru a inspecta proiectul. Clientul va verifica toate detaliile conform contractului de proiect și al solicitării de personalizare ulterioară. Dacă totul este în regulă, atunci echipa de inspecție trimite notificarea managerului de proiect.

interior services process

Livrare de proiect

project delivery

După obținerea confirmării clientului că clientul a aprobat proiectul, departamentul de livrare va pregăti documentele proiectului pentru predare. După finalizarea documentelor, aceștia vor anunța managementul și clientul despre data predării, pe baza hârtiei contractului. Va avea loc o mică ceremonie de livrare a proiectului către client.

Cel mai bun și accesibil

Servicii Handyman la ușa ta.

ro_RORomână