Montare pe acoperiș

post08
mounting services | contructiicivilre.ro
mounting services | contructiicivilre.ro

Montare pe acoperiș

Montarea pe acoperiș este esențială pentru orice tip de clădire, deoarece ai nevoie de aceasta pentru a configura panouri solare pentru clădirea ta. Trebuie să luați asistența unui profesionist pentru a vă monta acoperișul în orice scop doriți. O simplă greșeală în timpul procesului de montare te poate duce la o experiență oribilă atât din punct de vedere mental, cât și financiar.

Contructiicivile are cel mai bun expert în montare acoperiș din București. Echipa are experiență de mai mult de doisprezece (12) ani de a face acest lucru. Folosim cea mai modernizată tehnologie pentru proiecte de montare pe acoperiș.

roof mounting services | contructiicivile.ro

Propunere & Contract

De obicei, proiectele de montare pe acoperiș primesc un tratament special la platforma Contructiicivile. Motivul este că acesta este foarte critic și nu dorim ca clientul nostru să se încurce de la instalația de montare pe rood. În cadrul primei întâlniri formale cu clientul, vă explicăm procesul și variația calității inclusiv, produse, tehnologie, servicii post-vânzare, precum și alte caracteristici pentru serviciul de montare pe acoperiș.

Propunerea include, de asemenea, prețuri sau fiecare articol pe care îl vom folosi în cadrul proiectului. Oferim prețul unitar cu costuri de servicii, astfel încât clienții să poată identifica costurile reale ale produsului pentru a le compara cu prețul de piață. Nu facem afaceri cu produse pe care nu le fabricăm. De asemenea, clientul va primi metoda de plată pentru a înțelege ciclul de plată în timpul proiectului.

După obținerea tuturor informațiilor cerute, pregătim o propunere pentru proiectul clienților și o trimitem spre revizuire și finalizare. Inițial, ei examinează propunerea de proiect și ne oferă feedback cu recomandarea sau personalizarea lor. După mai multe personalizări ale proprietăților proiectului și negocieri cu prețul și metoda de plată, acceptă propunerea și ne trimit o scrisoare de acceptare.

Odată ce clientul acceptă propunerea, începem pregătirea procesului contractual. Hârtia contractului include valoarea bugetului. Acesta constă în defalcarea bugetului, împreună cu prețurile unitare ale produselor. După finalizarea mai multor documente formale, ambele părți semnează documentul contractual.

Lucrări de montare a acoperișului

Odată ce ambele părți semnează contractul, va începe pregătirea pentru începerea instalării fizice a montajului pe acoperiș. Cu toate acestea, există unele lucrări legate de selecția echipei, iar planificarea operațiunii se va face în cel mai scurt timp. După finalizarea acelei documente, echipa va ajunge pe site-ul proiectului împreună cu toate echipamentele de care au nevoie.

Cea mai bună echipă de montare pe acoperiș va lucra la proiectul dvs., deoarece experții noștri sunt cel mai reputat furnizor de servicii de montare pe acoperiș din București. Cele mai bune planificatoare de proiecte vor proiecta planul dvs. de proiect, astfel încât rezultatul proiectului dvs. să vă satisfacă.

Avem un tracker de progres al proiectului în timp real pentru fiecare proiect, astfel încât să putem actualiza clientul în mod regulat despre proiect. De asemenea, pot vizita site-ul oricând; unul dintre echipa noastră de inspecție va fi alături de client. Pentru ca echipa noastră să poată răspunde la toate întrebările clientului pentru proiecte.

roof mounting services | contructicivile.ro

Livrare de proiect

project delivery

După finalizarea proiectului, managerul de proiect va trimite un raport inițial echipei de inspecție. Apoi inspecția va vizita site-ul și va inspecta cu atenție proiectul, precum și o listă cu toate erorile care trebuie corectate. Echipa de inspecție va trimite raportul de eroare managerului de proiect, iar echipa va rectifica erorile în cel mai scurt timp posibil.

După toată rectificarea, managerul de proiect va trimite raportul final echipei de inspecție, iar aceștia vor inspecta din nou proiectul. Dacă nu găsesc probleme în proiect, atunci vor trimite NOC la departamentul de livrare a proiectului. Apoi, echipa de livrare a proiectului va pregăti toate etapele necesare și va trimite data de livrare împreună cu instrucțiuni către client. Proiectul va fi livrat clientului conform datei de livrare menționate pe hârtia contractului, prin organizarea unei mici ceremonii.

Cel mai bun și accesibil

Servicii Handyman la ușa ta.

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână