pereți / tavane / podele

walls | contructiicivile.ro
ceiling | contructiicivile.ro
flooring | contructiicivile.ro

Pereți / Plafoane / podele

Pereții, tavanele și podelele sunt trei părți semnificative ale unui proiect de construcție. Dacă sunteți proprietar de clădire, atunci trebuie să știți că procesul lor de construcție trebuie făcut cu atenție. Doar experții profesioniști fac acest lucru în mod corespunzător. Procesul necesită o planificare adecvată, materiale de calitate, de asemenea o execuție adecvată.

La Contructiicivile, serviciul nostru include planificarea, proiectarea, construcția și pictura pentru fiecare articol menționat mai sus. Avem cea mai bună echipă de experți pentru pereți, tavane și ingineri și tehnicieni pentru pardoseli în casă. Cel mai bun lucru despre platforma noastră este că nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, ci pentru a observa și a vă livra la timp proiectul.

ceiling | contructiicivile.ro

Propunere & Contract

După ce am contactat cu clientul, primul nostru pas este să organizăm o întâlnire și să discutăm scopurile proiectului și cerințele clientului. Înțelegem că există mai multe aspecte în care clientul va discuta și va împărtăși nevoile sale. În special în ceea ce privește pictura, materialele, calitatea plafonului este preocuparea lor principală, de aceea mai întâi îi ascultăm. Experții noștri vor sugera apoi cea mai bună soluție și vor prezenta întreaga strategie pentru proiect.

După prima întâlnire, vom pregăti propunerea și o vom trimite clientului pentru examinare. Clientul va primi proiectul propus și ne va contacta dacă vor dori să reconsidere sau să adauge orice altceva în proiect. Propunerea va include, de asemenea, bugetarea proiectului pe baza cererii clientului.

Clientul va începe negocierea bugetului proiectului cu noi până când va lua o decizie adecvată. După ce sunt de acord cu o sumă acceptabilă din bugetul proiectului, atunci vor fi gata să fie de acord cu proiectul. Strategia noastră de bugetare este simplă; calculăm tot ceea ce înseamnă unitatea și, în plus, costul serviciului. Acesta ajută clientul să înțeleagă cât costă produsul și costul serviciului. Face procesul de negociere mult mai ușor decât orice altă strategie.

Odată ce sunt de acord cu toți termenii și condițiile, atunci procesul contractului începe și ambele părți semnează documentul contractului. Contractul proiectului constă în fiecare articol care este implicat în proiect oricum.

  Firma Constructii Case Bucuresti

  Obțineți ofertă pentru servicii

  Procesul de deservire a pereților / tavanelor / pardoselilor

  Procesele celor trei servicii de mai sus au strategii de lucru similare, cum ar fi procesul de construcție și apoi procesul de vopsire. După contractul semnat între ambele părți, echipa de operațiune va lucra la echipa care va lucra la proiect și le va trimite la proiect.

  Odată ce echipa va ajunge la proiect, va începe pregătirea site-ului fără a pierde timpul. Echipa noastră înțelege urgența și intervalul de timp al proiectului. Aceștia vor încerca întotdeauna să finalizeze lucrările înainte de termen, astfel încât clienții noștri să își poată pregăti proiectele cât mai curând posibil.

  Avem un tracker de lucru încorporat în care managerii de proiecte actualizează perfect progresul proiectului în timp real. Ne ajută să identificăm viteza de lucru și putem face măsurile necesare pentru finalizarea proiectului înainte de termen.

  Odată terminat proiectul, managerul de proiect prezintă un raport inițial de finalizare a proiectului și îl trimite echipei de inspecție. Avem mai multe echipe de inspecție fiabile care investighează proiectele și generează un raport pentru a găsi orice complexitate sau lucrare incompletă sau nu.

  Când echipa de inspecție primește raportul, vizitează site-ul și verifică proiectul pe baza contractului de proiect. Ei află fiecare detaliu minuscul dacă există erori sau porțiuni care trebuie făcute din nou pentru perfecțiune.

  Odată ce managerul de proiect primește raportul cu rectificarea, el / ea trimite o echipă pentru a remedia problema. După corectarea tuturor corecțiilor, acestea trimit cererea finală de inspecție, iar de data aceasta, echipa de inspecție vine cu clientul.

  flooring | contructiicivile.ro
  ceiling | contructiicivile.ro

  Livrare de proiect

  project delivery

  Dacă clientul acceptă lucrările, atunci echipa de inspecție raportează că proiectul este gata de predare. Departamentul de livrare pregătește toate documentele necesare pentru livrarea proiectului către client.

   

  După finalizare, ei trimit o notificare atât managementului, cât și clientului pentru a participa la programul de predare. Vom organiza o mică ceremonie în onoarea clientului nostru și vom primi proiectul livrat de la Contructiicivile. Ne respectăm clienții; de aceea nu dorim să pierdem nicio oportunitate de a ne arăta dragostea și respectul față de clienții noștri.

  Cel mai bun și accesibil

  Servicii Handyman la ușa ta.

  ro_RORomână