pictura

painting | contructiicivile.ro
painting | contructiicivile.ro

pictura

Clădirea rezidențială sau clădirea comercială; pictura este una dintre părțile esențiale pentru amândoi. pictura o suprafață sau un perete este puțin critică și sensibilă dacă nu o poți face în mod corespunzător, atunci interiorul și exteriorul casei pot arăta de minune. Un grup de pictori profesioniști vă poate ajuta să o faceți corect. Contructiicivile are cei mai buni experți și echipă de pictori cu experiență în București. Echipa noastră are mai mult de cincisprezece (15) ani de experiență practică în vopsirea casei interioare, vopsirea casei exterioare și proiecte de pictură comercială.

professional painting | contructiicivile

Propunere & Contract

Proiectul picturii constă în diferite faze; în timpul întâlnirii inițiale de afaceri cu clientul, îi lăsăm să aleagă culorile dorite pentru diferite părți ale clădirii lor. Avem experți în vopsea care îi ajută să le facă să înțeleagă importanța culorii, precum și efectul picturii asupra îmbunătățirii experienței de viață. În conformitate cu cerința lor, dezvoltăm apoi o propunere constând din toate informațiile relevante despre proiectul de pictură.

După câteva ședințe cu clientul, are loc un motiv comun, iar negocierea prețurilor începe de la ambele părți. Pe parcursul procesului de propunere și contract, există mai multe faze. După ce totul a fost rezolvat, are loc semnul formal de hârtie pentru contract.

Completarea picturii

Odată semnat contractul contractual între ambele părți, echipa noastră de pictură ajunge la proiectul clientului cu echipamentul necesar. Inițial, echipajul pregătește suprafața pentru vopsire, iar apoi dau haina inițială. Ar trebui să știți că există mai multe acoperiri de durere înainte de stratul final de vopsire la suprafață.

Echipa noastră vă va oferi cel mai bun serviciu de vopsire pentru că veți fi mulțumiți de aspectul clădirii dvs. Credem în satisfacția clienților în ceea ce privește serviciile de vopsire de calitate. Avem un tracker de lucru în timp real care va oferi raportul de lucru în timp real clienților noștri.

Pe lângă acestea, echipa noastră de inspecție va monitoriza fiecare etapă a proiectului. Clientul poate vizita oricând dorește să observe progresul muncii în persoană. Managerul de proiect ne va informa totul despre proiect și vom discuta despre acesta pentru a da soluția posibilă pentru situație.

professional painting

Livrare

project delivery

Odată ce managerul de proiect a prezentat raportul de finalizare a proiectului pentru o revizuire, echipa noastră de inspecție vizitează proiectul și inspectează fiecare parte a proiectului. Dacă echipa noastră observă erori sau are nevoie de o personalizare, atunci echipa de inspecție informează managerii de proiect respectivi pentru a remedia problemele. Acestea sunt supravegheate pentru a pregăti proiectul pentru depunerea finală.

Odată ce echipa de inspecție eliberează NOC-ul și îl trimite departamentului de livrare, atunci informăm clientul nostru despre data livrării conform hârtiei de acord. Există anumite lucrări formale speciale pe hârtie înainte de predarea proiectului către client. După toate lucrările făcute, predarea proiectului are loc cu o mică ceremonie.

Cel mai bun și accesibil

Servicii Handyman la ușa ta.

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână