Tencuirea

plastering services | contructiicivile.ro
plastering services | contructiicivile.ro
plastering services | contructiicivile.ro

Tencuirea

Tencuiala este necesară pentru fiecare clădire și protejează clădirea de daune. Cu toate acestea, suntem experți în tencuirea pereților, repararea zidurilor fisurate și tencuirea suprafeței deteriorate. Fără a tencuia clădirea, aceasta poate fi deteriorată de impactul asupra mediului.

Avem mai mult de șaisprezece (16) ani de experiență practică în lucrări de tencuială în diferite tipuri de proiecte de tencuială. Echipa noastră de experți este cel mai bun expert în construcții care are sute de recenzii pozitive din partea clienților.

plastering services | contructiicivile

Propunere & Contract

Înainte de a trimite propunerea pentru lucrările de tencuială, discutăm cu clienții despre materiale. Odată ce clientul alege materialele pentru proiectul său, vom trimite o propunere în funcție de preferințele sale – propunerea constă în specificațiile materialelor, oferta de preț, politica de plată etc. După ce vor trimite propunerea de proiect clientului, aceștia vor examina propunem și ne oferiți feedback legate de cerințele lor. Apoi, negocierea va avea loc până când ambele părți vor ajunge la un motiv comun sau la o singură decizie. Apoi, ambele părți vor semna documentul contractului acordului pentru proiectul special de tencuială.

Lucrările de tencuire încep

Există o hârtie specială legată de documentul semnat. Odată finalizate, echipa noastră de lucru de tencuială va ajunge la proiect cu toate echipamentele și materialele lor. După ce au ajuns la proiect, vor pregăti locul unde vor aplica tencuieli.

Calitatea muncii noastre este cel mai bun serviciu de tencuială pe care îl veți obține în București. Cu toate acestea, echipa noastră va folosi cele mai modernizate echipamente pentru a face lucrările de tencuială. Rezultatul final al lucrării noastre vă va satisface, deoarece va arăta excelent pentru aplicarea aplicațiilor suplimentare pe tencuieli.

Avem un tracker de lucru în timp real pentru fiecare dintre proiectele noastre, astfel încât clientul și echipa noastră de management să poată obține periodic un raport de progres. Avem mai multe straturi ale sistemului de raportare pentru clienți, precum și ei pot vizita proiectul lor oricând doresc. Echipa noastră va finaliza proiectul inițial înainte de termenul de livrare, iar managerul de proiect va trimite raportul echipei noastre de inspecție.

plastering services

Livrare de proiect

project delivery

Odată ce echipa de inspecție primește raportul inițial de finalizare, va vizita proiectul și va examina fiecare lucrare. Vor afla orice eroare sau defect sau lucrarea are nevoie de vreo improvizație. Acum, dacă găsesc ceva de genul, atunci vor raporta managerului de proiect, acesta va remedia problema și va pregăti raportul final și îl va trimite echipei de inspecție.

După finalizarea inspecției și echipa de inspecție va trimite raportul CNO echipei de livrare. Echipa de livrare va pregăti toate instrucțiunile împreună cu data și ora de livrare conform acordului. Va avea loc o mică ceremonie de predare a proiectului către client.

Cel mai bun și accesibil

Servicii Handyman la ușa ta.

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână