10 Sfaturi despre reparațiile aparatelor de uz casnic

10 Sfaturi despre reparațiile aparatelor de uz casnic

Aparatele electrocasnice sunt părți nedeterminate ale vieții umane și nu vom face cu greu o singură lucrare fără ele. Ei MAK e viața noastră ușoară și confortabilă, b ut ei obține afectate b y orice problemă după câțiva ani.

Când se întâmplă, ne entuziasmăm să abordăm problema , provocând un plus de stres pentru noi . Cu toate acestea, devine foarte dificil pentru noi să nu cunoaștem sfaturile potrivite pentru a determina problema și pentru a le rezolva . Aici vă prezentăm câteva hacks pentru reparațiile electrocasnice, continuați să citiți.

Electrocasnice majore

Folosim zilnic multe electrocasnice acasă. Ne fac viața ușoară și confortabilă. Dacă nu rulează corect, cădem într-o mare problemă. Aparatele electrocasnice majore pe care le folosim acasă sunt următoarele.

Electrocasnice sunt clasificate în multe părți. Ele sunt electrocasnice majore, electrocasnice mici, electrocasnice etc. Totuși , aici ne concentrăm mai ales pe principalele electrocasnice.

Frigidere și echipamentul său

 • Congelatoare
 • Răcitor de apă
 • Frigider

Echipament de gătit

 • Sobe de bucătărie, care este cunoscută sub numele de gamă, aragaz, cuptor și blat de gătit
 • Cuptor micro

Mașină de spălat și echipament de uscare

 • Mașină de spălat
 • Uscător
 • Articole de îmbrăcăminte
 • Spalator de vase

Dispozitiv de încălzire și răcire

 • Racitor de aer
 • Încălzitor de apă

Acestea sunt principalele electrocasnice pe care le folosim viața de zi cu zi pentru a ne face viața ușoară și confortabilă.

10 sfaturi despre reparațiile electrocasnicelor

Este foarte bine să te repara , am nstead de a apela o professi persoană onal pentru repararea acasă o ppliance s . Economisește timp și bani. Este o astfel de practică care va ajuta la creșterea duratei de viață a electrocasnicelor majore.

Dacă doriți să remediați problema dvs., sunteți la locul potrivit. Înainte de a începe repararea orice aparat , purta o rochie de protecție și unpl u g – le de la putere. Pentru a cunoaște cele 10 sfaturi despre electrocasnice, continuați să citiți.

 1. Examinați problema
 2. Înțelegerea regulilor de înlocuire
 3. Examinați părțile rulante ale dispozitivelor
 4. Aflați regulile refrigerantului
 5. Cumpărați cel mai bun multimetru
 6. Examinați procesul de aprindere
 7. Cunoașteți locația furtunurilor
 8. Înlocuire
 9. Găsiți un cod greșit în aparatele dvs.
 10. Asigurați-vă că aveți instrumentele potrivite

Acestea sunt sfaturile pe care ar trebui să le știți înainte de a începe să reparați electrocasnice. Să le cunoaștem în detaliu.

Examinați problema

Înainte de a începe să lucrați la repararea dispozitivelor, ar trebui să fiți sigur cu privire la problema exactă. Te va ajuta cu o funcționare lină și cu o performanță mai bună. Pentru a examina dispozitivul, există o setare de putere a unității care este implicată în dispozitiv.

Asigurați-vă că pluginul vremii dispozitivului este sau nu înainte de a lucra. De asemenea, este o idee bună să verificați mufa care folosește pentru a prelua puterea. Unele dispozitive nu în mod corespunzător funcționează în cazul în care stau pe zborul de plecare , iar filtrul devine supraîncălzit. Așadar, întotdeauna trebuie să fiți siguri de acest lucru pentru a merge la repararea profundă a oricăror aparate.

Înțelegerea regulilor de înlocuire

În conformitate cu regulile de înlocuire, în cazul în care viața de așteptat dispozitive este luată în calcul faptul că costul de repararea afectate Applian ces este mai mult de 50% din costul de înlocuire unul nou, înlocuirea ar fi cea mai bună alternativă în acest sens. Deci, fiți siguri cu privire la costul dispozitivului de reparat sau de a achiziționa unul nou. Uneori achiziționarea de dispozitive noi este cea mai eficientă soluție.

Examinați părțile rulante ale dispozitivelor

Piesele de rulare ale dispozitivelor pot fi afectate foarte ușor. Pot fi eșuate sau uzate rapid. Asigurați-vă că când priviți dispozitivele despre piesele mobile, cum ar fi motoare, ventilatoare și așa mai departe, dacă funcționează corect sau nu. Unul dintre semnele acestor părți este că acestea vor scoate un zgomot puternic în cazul în care se întâmplă o eroare sau se găsește aceste piese mobile.

Aflați regulile refrigerantului

Este foarte important să cunoaștem această regulă. Dacă puteți înțelege acest ciclu, veți putea determina problema exactă. Vei ști , de asemenea , atunci când și ce tipuri de probleme vor dispozitivele precum și de ce dispozitivele sunt nu funcționează corect. Mai mult, vei ști și ce necesită pentru a obține soluția.

Cumpărați cel mai bun multimetru

Nu puteți determina nimic dacă problema este în fir. Pentru o mai bună ieșire, aveți nevoie de un multimetru de calitate. Folosind acest instrument, puteți verifica cu ușurință tensiunea împreună cu firul preia corect sau nu. Așadar, dacă doriți să reparați electrocasnice în mod corespunzător și să verificați problema reală, un multimetru calitativ este indispensabil pentru dvs.

Examinați procesul de aprindere

Dispozitivele care rulează cu gaz au mari șanse de aprindere. Există multe dispozitive care au o lumină pilot sau o lumină de pornire. În ambele cazuri, procesul de aprindere este o problemă comună. Înainte de a începe lucrul, trebuie să verificați procesul de aprindere, precum și să verificați dacă pilotul este pornit sau nu.

Cunoașteți locația furtunurilor

Electrocasnice precum mașini de spălat, mașini de spălat vase și multe altele folosesc furtunuri pentru a muta apa dintr-un loc în altul. Dacă există o scurgere la furtunurile respective, aceasta trebuie să pună problema. Trebuie să descoperiți furtunurile care trebuie reparate sau înlocuite. Asigurați-vă că acordați atenție altor piese înainte de a începe să lucrați la furtunurile respective.

Înlocuire

Puteți găsi garnituri și garnituri la aproape toate ușile frigiderului, împreună cu alte dispozitive. Deci, este bine să le verificați întotdeauna pentru a determina problema și înlocuiți-o dacă este necesară o înlocuire.

Găsiți coduri greșite în aparatele dvs

Datorită facilităților de internet rapide și ușoare, puteți afla ușor și rapid codurile de eroare ale dispozitivelor dvs. În acest sens, dacă găsiți orice cod pop – up la aparatele dumneavoastră, să ia timp pentru a înțelege ce înseamnă , și le puteți rezolva cu ușurință de unul singur.

Asigurați-vă că aveți instrumentele potrivite

Nu puteți repara aparatele fără instrumente. Aveți nevoie de instrumente bune pentru repararea aparatelor. Multimetrul este doar pentru a verifica sârmă , indiferent dacă necesită suficientă putere sau nu. Atunci când acesta funcționează pentru repararea dispozitivelor, aveți nevoie de cele mai bune instrumente. Deci, colectați-le.

Când să apelați la profesionist

Orice abilitate de master este importantă pentru orice dispozitiv pentru a rezolva problema. Când îți aplici toată abilitatea și nu poți rezolva problema , chiar dacă află eroarea, apelați personalul profesionist. Ei vor determina problema exactă și vor aborda cumva problema.

Ultimele note

Indiferent dacă îți rezolvi singur aparatele electrocasnice sau apelează personalul profesionist , depinde de situație. Când nu puteți stabili problemele corespunzătoare și rezolvați-le, apoi apelați personalul profesionist. Aceste 10 sfaturi v-ar putea ajuta să determinați problema și cum să le reparați. Dar dacă nu reușiți, apelați personalul profesionist .

ro_RORomână