Top 10 liste de verificare pentru remodelarea bucătăriei

Top 10 liste de verificare pentru remodelarea bucătăriei

Dacă doriți să vă spori valoarea casei, una dintre cele mai ușoare moduri este remodelarea bucătăriei. Există o mulțime de lucruri de făcut cu bucătăria dvs. atunci când remodelați bucătăria. Remodelare bucătărie îți oferă un alt nivel de frumusețe bucătăriei tale, precum și casei tale.

Puteți face acest lucru singur sau puteți angaja câțiva profesioniști pentru acest proiect. Mulți oameni manifestă interes pentru remodelarea bucătăriei. De aceea, în acest articol, vă vom oferi lista finală de remodelare a bucătăriei. Sperăm că acest lucru va fi foarte benefic și pentru dvs. și pentru familia dvs.

10 liste de verificare pentru remodelarea bucătăriei pe care ar trebui să le știți

Bucătăria este una dintre cele mai populare camere din casa ta. Remodelarea bucătăriei dvs. una dintre cele mai bune metode de a vă actualiza locul. Dar renovarea bucătăriei nu este atât de simplă pe cât vă gândiți.

Dacă vă gândiți să vă remodelați bucătăria, trebuie să faceți multe lucruri. De exemplu, trebuie să aflați mai întâi că ceea ce vă deranjează cu privire la bucătăria dvs. actuală. Planificarea vă va ajuta foarte mult atunci când îndepliniți aceste tipuri de sarcini.

Vă oferim acum lista de verificare finală pentru remodelarea bucătăriei dvs. care vă va ajuta foarte mult. Acestea sunt următoarele:

Citește Și: Cât timp durează pentru uscarea stratului de punte?

 1. Planificați

În primul rând, lucrul de a remodela bucătăria dvs. este să vă faceți un plan. Planul este despre ceea ce ai acum și ce vrei să obții din remodelarea bucătăriei tale. Odată ce îți faci un plan de a face orice te va ajuta să atingi obiectivul.

Un plan este foarte util pentru remodelarea bucătăriei, precum și pentru fiecare sarcină ca aceasta. Când faceți un plan, veți avea o idee despre costul proiectului dvs. de remodelare și vă va ajuta, de asemenea, să vă minimizați costurile.

2. Faceți o listă cu ceea ce vă deranjează 

Apoi, trebuie să faceți o listă cu ceea ce doriți să schimbați în bucătăria dvs. actuală. Asta înseamnă care sunt lucrurile care deranjează în această bucătărie curentă, faceți o listă cu acele obiecte. Poate fi podeaua și poate fi un dulap, poate fi chiuveta ta, etc. Așadar, în primul rând, trebuie să faci o listă cu acestea. După ce ai terminat de făcut lista acestor articole, trebuie să parcurgi următorul pas.

3. Stabiliți o listă cu așteptările prioritare

În acest pas, trebuie să faceți o listă cu prioritățile și așteptările dvs. din partea proiectului de remodelare. Asta înseamnă că, în acest pas, trebuie să faceți o listă cu lucrurile pe care le doriți în bucătăria dvs. Poate fi un dulap nou, podea nouă, culoare nouă a bucătăriei, un nou sistem de iluminare a bucătăriei și multe alte lucruri de acest fel.

4. Stabiliți un buget

În continuare, una dintre cele mai importante părți ale proiectului dvs. de remodelare este de a stabili un buget ceea ce aveți nevoie în acest proiect. Bugetul este practic versiunea numerică a planului. Deci, puteți spune că aceasta este o sarcină foarte importantă pentru proiectul dvs. Deoarece tot proiectul dvs. de remodelare depinde de acest buget, așadar, faceți-l foarte atent.

5. Alegeți o culoare și un design

Apoi, trebuie să alegeți o culoare pentru bucătăria dvs. dacă doriți să schimbați culoarea curentă a bucătăriei dvs. De asemenea, trebuie să alegeți un design. Un contractant general sau subcontractant vă poate ajuta în selectarea proiectului dacă angajați unul dintre aceștia. Dar dacă vrei să o faci singur, atunci alege o culoare și un design în funcție de alegerea ta, apoi transformă-o în realitate.

Citește Și: Construcția pereților despărțitori de rezistență

6. Materiale și aparat

Este posibil să fie nevoie să schimbați multe aparate din bucătăria dvs. actuală. Deci, faceți o listă cu aceste articole. Poate frigiderul dvs. a fost deteriorat, iar cuptorul cu microunde a fost deteriorat, blenderul a fost deteriorat.

Multe aparate pot fi deteriorate în bucătăria ta. Așadar, faceți o listă cu acele elemente pe care doriți să le modificați. Atunci trebuie să îți alegi materialele de construcție. Asigurați-vă că materialele dvs. de construcție sunt ecologice și că aparatele de bucătărie sunt eficiente energetic.

7. Logistica

Atunci trebuie să faceți un plan pentru logistica dvs. Trebuie să verificați perioadele de livrare. Apoi, trebuie să faceți un plan care să vă faceți masa și să mâncați în perioada de remodelare a bucătăriei. Discutați cu antreprenorul dacă angajați, deoarece acestea vă pot oferi cele mai bune planuri.

8. Angajați un profesionist

Vă puteți remodela bucătăria cu trei metode. Îl poți face singur, poți apela prietenul subcontractant pentru proiectul tău de remodelare sau poți angajați un antreprenor general. Dar aici angajarea unui antreprenor general pentru proiect este cea mai bună opțiune. Pentru că un antreprenor general este un profesionist care știe aproape totul despre remodelarea bucătăriei, întrucât realizează aceste tipuri de proiecte de mult timp. Prin urmare, cred că angajați un antreprenor general pentru a găsi cel mai bun rezultat în proiectul dvs. de remodelare și pentru a vă transforma bucătăria pe un alt nivel.

9. Materiale noi pentru pardoseală

Dacă doriți să o schimbați, trebuie să vă gândiți la materialele noi ale pardoselii. Puteți să-l alegeți după alegerea dvs., cum ar fi gresie, marmură, beton, plută, etc. Orice puteți alege și aplica pe podeaua dvs. în care sunteți confortabil.

 10. Fii creativ

Trebuie să te gândești din cutie atunci când îți remodelezi singur bucătăria. Trebuie să fii creativ în alegerea designului bucătăriei tale, astfel încât bucătăria ta să arate unică și minunată.

Concluzie

Mulți oameni cred că remodelarea bucătăriei este o sarcină atât de ușoară pe care o poate face oricine. Dar literal, nu este așa cum pare. Deci, dacă doriți să vă remodelați bucătăria fără să angajați profesioniști, trebuie să fiți foarte atenți la aceasta. Cel mai bine ar fi să faceți o listă de verificare a acesteia.

Aici, în acest articol, v-am oferit cea mai bună listă de verificare a remodelării bucătăriei. Sperăm că vă va fi foarte benefic. Cu toate acestea, dacă vrei să ai cel mai bun aspect pentru bucătăria ta, trebuie să o faci angajați un profesionist pentru proiectul tău.